Daniel Marx in Zutphen met Johannes de Heer liederen

Op zaterdagavond 13 oktober treedt Daniel Marx met band op bij de Baptistengemeente Zutphen. Hij zingt Vlaamstalige en Nederlandstalige Christelijke muziek. Hij zal eigen liedjes en bekende liedjes ten gehore brengen, waaronder liederen uit de Johannes de Heer bundel.

Daniël Marx is een Vlaamstalige zanger, die deel uitmaakt van het Nederland Zingt Vocal Group’ en tevens van de Flemish Collective’, een samenwerkingsverband van Belgische christen-artiesten. Op zijn eerste solo-CD ‘Toon ons wie U bent’ hoor je krachtig gezongen akoestische liedjes in het Vlaams. De teksten, waarin de Heer Jezus wordt geëerd en onze wandel met Hem wordt doorgelicht, zullen veel mensen raken.

Het concert begint om 20.00 uur.

De deuren gaan open om 19.30 uur.

De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

Daniël Marx is geboren op 8 november 1983 te Tongeren, in het oudste stadje van België. Hij groeide op in een christelijk gezin waar muziek een grote rol speelde. Op zeer jonge leeftijd zong en speelde hij mee in kerkdiensten. Samen met zijn familie verzorgde hij door België heen optredens van kleine huisconcerten tot volle zalen. Close harmony en backings werden o.a. één van zijn grootste passies in het christelijke genre.

Vanwege de liefde verhuisde Daniël naar Nederland en trouwde met Elsbeth in 2012. Hierdoor werd het zingen met zijn familie wat lastiger. Daniël ging meer eigen liederen schrijven en het resultaat hiervan is zijn eerste CD “Toon ons wie U bent”.

Met deze CD hoopt hij dat mensen Jezus leren kennen en God mogen ervaren zoals Hij is. “Een trouwe Vader die er altijd voor ons is”, in welke situatie dan ook.

Herman de Groot
Daniel Marx
16-09-2018
Muziek
https://www.danielmarx.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies