CHE organiseert minormarkt

De CHE-minors helpen je om wat jou drijft te verbinden met waar je voor wordt opgeleid en wat er speelt in de samenleving. Door het volgen van een of meer minors onderscheid jij je van professionals met dezelfde opleiding. De minors zijn vormgegeven vanuit een christelijke identiteit, maar toegankelijk voor elke hbo-student. De verdiepende én verbredende CHE-minors zijn een boost voor je persoonlijke ontwikkeling!

Vanaf januari kun je ons vernieuwde aanbod van CHE-minors bekijken op che.nl/cheminors. Kom ook naar de Minormarkt op donderdag 17 januari 2019! Studeer je op een andere hogeschool en kom je naar de Minormarkt? Meld je dan voor af aan en ontvang een gratis avondmaaltijd.

Jouw geloof, levensovertuiging en waarden vormen de basis voor je (professionele) leven. De CHE-minors helpen je om wat jou drijft te verbinden met waar je voor wordt opgeleid en wat er speelt in de samenleving. Door het volgen van een of meer minors onderscheid jij je van professionals met dezelfde opleiding. De minors zijn vormgegeven vanuit een christelijke identiteit, maar toegankelijk voor elke hbo-student. De verdiepende én verbredende CHE-minors zijn een boost voor je persoonlijke ontwikkeling!

Stel nu je eigen minorpakket samen! Vanaf januari 2019 kun je hier de vernieuwde CHE-minorcatalogus vinden met beroepsverdiepende en -verbredende CHE-minors van 15 of 30 EC.

Studeer je op een andere hogeschool en wil je graag een of meerdere minors volgen aan de CHE? Inschrijven kan vanaf 1 februari 2019 via kiesopmaat.nl.

CHE Christelijke Hogeschool Ede
© Henk-Jan Oudenampsen
17-12-2018
Onderwijs
https://www.che.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies