Koor- en samenzangavond in Oldebroek

Stichting HOE (Hulp Oost-Europa) in Barneveld organiseert op zaterdag 8 juni 2019 om 20.00 uur een koor- en samenzangavond met het christelijk mannenkoor Higgajon in de dorpskerk van Oldebroek. Het koor staat onder leiding van Peter Eilander.

Het orgel wordt bespeeld door Johan van de Graaf. Toegang is vrij. De collecte is bestemd voor het Roma-onderwijs in Oekraïne. HOE-coördinator Jaap van der Ham zal tijdens deze avond vertellen over het Roma-onderwijs in Oekraïne.

Stichting Hulp Oost-Europa ondersteunt christelijke gemeenten en organisaties in Oost-Europa bij het vervullen van hun Bijbelse roeping op het gebied van gemeenteopbouw, diaconaat en onderwijs. Ze doet dit vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid.

Stichting Hulp Oost-Europa is een diaconale organisatie die samenwerkt met plaatselijke kerkelijke gemeenten of christelijke organisaties in Oost-Europa om hen te helpen met gemeenteopbouw en missionaire, evangelisatorische, diaconale en onderwijskundige toerusting. Vanuit Hulp Oost-Europa zijn landencoördinatoren (vrijwilligers) verantwoordelijk voor het indienen en begeleiden van projecten. Jaarlijks wordt er een werkplan opgesteld met daarin de projecten waaraan gegeven gaat worden. Deze projecten komen tot stand na hulpvragen uit Oost-Europa en getoetst aan criteria. Regelmatig reizen de coördinatoren naar het land waar zij verantwoordelijk voor zijn. Tijdens deze reizen worden controles van projectbestedingen gedaan. Daarnaast hebben de ontmoetingen in Oost-Europa vaak ook een pastoraal, bemoedigend karakter.

Herbert van Daalen – Stichting HOE
Foto Higgajon
13-05-2019
Muziek
https://www.stichtinghoe.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies