Maak een tijdreis door de geschiedenis van Israel

De organisatie Christenen voor Israël heeft in het gebouw in Nijkerk een nieuwe zomertentoonstelling geopend: ‘Tijdreis door de geschiedenis van Israël.’ Christelijknieuws.nl nam een kijkje. De Joodse gids Janiv geeft in de verschillende kamers op schermen uitleg. De tentoonstelling is informatief en mooi vormgegeven, een aanrader!

Reis mee door de tijd met gids Janiv en ontdek meer over het verleden, heden en de toekomst van Israël! Ga op bezoek in de tent van Abraham, sta stil bij het altaar van Elia op de Karmel en ontdek wat er met Israël gebeurde na de tijd van het Nieuwe Testament. Bezoek een sjtetl in Oost-Europa en leer hoe het volk eeuwen van ballingschap overleefde om vandaag de dag een teken van Gods verlossing te zijn!

De zomertentoonstelling is te bezoeken van 5 juni t/m 31 augustus.
Openingstijden: ma-vrij: 9.30-16.30 uur, za: 10.30-15.30 uur.
De tentoonstelling is op zon- en feestdagen gesloten.
Locatie: Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34, 3863 HV Nijkerk.
Toegang en consumpties: gratis.

In verband met het coronavirus kan er een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Daarom is het verplicht om van tevoren te reserveren. Om voldoende afstand te kunnen houden geldt er een maximaal aantal gelijktijdige bezoekers in de tentoonstellingsruimte. Elke 20 minuten kunnen er zes personen naar binnen.

Redactie Christelijknieuws
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
12-06-2021
Web: www.zomertentoonstelling.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies