InSalvation hervat EXODUS-tour met Eline Bakker langs twaalf provincies

De beperkingen zijn weg, de blik kan weer vooruit gericht. En worship band InSalvation richt die blik ook omhoog. Vlak voor de eerste lockdowns in Nederland van kracht werden, was ze begonnen met haar EXODUS tour. Wat een lange reeks concerten zou worden, werd onverwacht afgebroken. In september en oktober pakt InSalvation de draad weer op en trekt ze door alle provincies van Nederland met aanbiddingsavonden. Eline Bakker gaat als speciale gast mee.

De concerten staan in het teken van de recente albums die InSalvation en Eline Bakker uitbrachten. ‘EXODUS’ verscheen bij Integrity Music en is sinds de voorbije lockdowns alleen maar relevanter geworden. De boodschap sluit aan bij hoe het land weer haar weg vindt na de pijn en onzekerheid van de afgelopen jaren. Iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor ze heeft.

Nederlandstalige album

Daarnaast presenteerde InSalvation het Nederlandstalige album ‘Verwacht’ met liederen die dat verlangen dieper verwoorden. ‘Verhoog Zijn Naam’ en ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’ zijn inmiddels landelijk bekend mede dankzij de opname in de bundel Opwekkingsliederen.

Tourdata

03 september Wierden

10 september Maastricht (Cadier en Keer)

17 september Loppersum

18 september Bolsward

24 september Monnickendam

25 september Goes

08 oktober Veenendaal

15 oktober Den Bosch

16 oktober Assen

21 oktober Urk

22 oktober Oud-Beijerland

28 oktober Zelhem

Eline Bakker

Eline Bakker gaat als speciale gast mee op tour. “Als we iets meenemen van de afgelopen twee jaar is het dat we meer willen samenwerken in het Koninkrijk van God” aldus Jafeth Bekx van InSalvation. “Daarom hebben we de handen in een geslagen en Eline gevraagd om met ons mee op tour te gaan.” De aanbiddingsleidster werd bekend door de passie voor God die zij in liederen als ‘Abba’ en ‘Jezus Overwinnaar’ legt en de enthousiaste ontvangst ervan. Tijdens de avonden deelt ze doorlopend het podium met InSalvation en zal ze liederen zingen van haar albums ‘Abba’ en ‘Terug Naar Eden’.

Collectes

De avonden met InSalvation en Eline Bakker worden mede mogelijk gemaakt door collectes ter plaatse. Men hoeft alleen gratis tickets te reserveren voor € 3,50 aan reserveringskosten. Bij het aanmelden is er de mogelijkheid om een gift te geven waarmee het werk van InSalvation wordt ondersteund.

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
08-04-2022
Muziek
https://www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies