Nieuw management- en booking bureau voor gospelartiesten

Azur management wil stimulans zijn voor Nederlandse gospelmuziek. Azur management & booking is een nieuw initiatief dat Nederlandse gospelartiesten wil begeleiden en stimuleren in hun muzikale bediening.

Initiatiefnemer is Paul van Laar, al geruime tijd actief op het terrein van Christelijke muziek, onder meer als manager van Ben Ketting en The Kids Crew. Dat rijtje artiesten is nu uitgebreid met namen als ex-Idol Angelique, worshipleader Gilbert Thera, DJ Tony Fox, worshipband Insalvation, Reni & Elisa en David en Maaike van Zuilekom.

Het primaire doel van Azur Management is om artiesten te begeleiden en te stimuleren in hun artistieke proces. Paul van Laar zegt hierover: “Je merkt in de praktijk dat mensen vaak een bijzonder talent van God hebben gekregen, maar blijven steken in administratie, marketing en de praktische organisatie van hun concerten en evenementen. Azur Management wil naast de artiesten gaan staan, en hen praktische hulp, advies en support bieden, zodat zij zich volledig kunnen richten op de talenten die zij van God hebben gekregen.”

Azur Management wil artiesten in de eerste plaats assisteren op terreinen van management, booking en speciale projecten. Voor organistoren van evenementen en concerten is Azur Management zo het adres waar een breed scala aan gospelartiesten kan worden gevonden. Meer informatie hierover is te vinden op www.azurbooking.nl.

Een speciale plaats in de visie van Azur Management is het bieden van begeleiding en coaching aan jonge artiesten met veel potentieel. Daarnaast heeft Azur Management een missionaire visie, en is betrokken bij concerten en tours in Midden- en Oost Europa. Azur Management werkt nauw samen met Compassion Nederland.

16-08-2007
Muziek
https://www.azurbooking.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies