Nieuw album van gospelduo Reni en Elisa

Reni en Elisa werken hard aan de nieuwe cd. Op hun site kunnen we de vorderingen van de opnames voor de nieuwe cd van het duo volgen. In het filmpje kun je zien hoe de muzikanten bezig zijn geweest en we krijgen alvast een voorproefje van de sound van de muziek. De titel van de nieuwe cd zal worden “Laat het zien”.

Reni schrijft: Na het laatste bericht op ons blog zijn we verder gegaan met het definitief afmaken van alle teksten. Sommige teksten hadden nog geen composities, omdat ze nog niet mooi uitgewerkt waren. En zelfs de teksten, waar Elisa de muziek al van had opgezet, moesten daarna nog eens heringedeeld of zelfs herschreven worden. Dat zijn altijd lastige en moeilijke momenten. Soms heb je gewoon veel woorden nodig om iets duidelijk te maken. We vinden dat echt een probleem van de Nederlandse taal. Maar goed, wij zijn niet de enige die daar moeite mee hebben.

We hebben weer een leuk filmpje voor jullie gemaakt en daarin ben je getuige van een heuze One-man band. Toen we alle teksten definitief maakten, kwamen we erachter dat er nog 1 liedje was wat echt nog door een band ingespeeld moest worden. Maar om een band voor 1 nummer over te laten vliegen, is een kostbaar en organisatorisch probleem. En eigenlijk hadden we niet veel tijd over om dat te doen. Dus heeft Elisa zelf de drums, basgitaar, gitaren en strijkers ingespeeld en is Christan later nog langs gekomen om een pianopartij in te spelen.

Verder zie je het opname proces van de backingvocals. De backings zijn de gedaan door Terry van Zuilekom (zusje van Reni), Maaike (met wie we heel vaak hebben gewerkt) en Elisa.

Vergeet niet de cd te bestellen via onze site. De cd kost 17,50 euro en wordt kosteloos naar je opgestuurd, geheel door ons gesigneerd.

Verder zou het natuurlijk ook geweldig zijn wanneer jullie allemaal op 20 oktober naar Veenendaal komen om de hele cd live te horen tijdens het presentatieconcert!

28-09-2007
Muziek
https://renienelisa-cd.blogspot.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies