Online bidden en laten bidden

Internet, niet meer weg te denken in het tijdperk waarin we leven. Er was al veel mogelijk, maar nu kun je ook online voor je laten bidden.

Op de wegsite www.onlinegebed.nl is het sinds enige tijd mogelijk om voor je te laten bidden door een vrijwilliger van het online gebedsteam. Ook kun je advies vragen in bepaalde situaties en kunnen ze je adviseren en eventueel doorverwijzen naar christelijke hulpverlening. Er is de laatste tijd al veel over gepraat en er is al veel gebruik gemaakt van de oproepen. De visie van de organisatie is: We zijn voor elkaar op aarde. God heeft ons aan elkaar gegeven om voor elkaar te zorgen, elkaar te bemoedigen, voor elkaar te bidden en elkaar Zijn weg te wijzen.

Maar ook zonder die website kunt u ook gewoon zelf bidden tot God. Misschien hebt u nog nooit de beslissing genomen om Jezus Christus persoonlijk in uw leven te vragen. U realiseert u misschien dat u Hem nodig hebt. Die beslissing kunt u heel eenvoudig nemen. U kunt met God in contact komen door een kort gebed uit te spreken. U kunt Jezus om vergeving vragen voor het leven dat u tot nu toe geleefd hebt en Hem in uw leven uitnodigen. U mag de volgende woorden gebruiken, maar u mag het ook met uw eigen woorden zeggen:

Heer Jezus, ik weet dat ik gezondigd heb en dat ik U nodig heb. Dank U dat U stierf aan het kruis om de prijs voor mijn zonden te betalen. Heer, vergeef me voor wat ik gedaan heb en kom in mijn leven. Neemt U het stuur van mijn leven over en maak mij tot diegene die U wilt dat ik ben. Dank U dat U mij gered hebt en dat ik voor eeuwig bij U mag horen. Amen.

Als dit gebed het verlangen van uw hart uitdrukt, bid het dan stil of hardop tot God. Onthoud dat dit een beslissing is die alleen u kunt nemen. Een ander kan het niet voor u doen.

18-01-2008
Evangelisatie
https://www.onlinegebed.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies