Gospelband Till Seven zoekt de diepgang

Till Seven is eind 2007 opgericht door zanger en gitarist Anne van Diggele. Regelmatig kreeg hij het verzoek van vrienden om op een tekst die zij geschreven hadden muziek te schrijven. Uiteindelijk resulteerde dit in een nieuw album. De nieuwe cd van Till Seven is uitgegeven door Music Maniac, deze club wil talentvolle gospelbands steunen met creativiteit.

Met veel gedrevenheid en creativiteit pakte hij deze uitdagingen op. Dit resulteerde uiteindelijk in negen prachtige nummers met een veelzijdig scala aan emoties. Het werd tijd om er meer mee te doen en daarom zocht Anne in zijn muzikale vriendenkring geschikte muzikanten bij elkaar om een band te vormen. Uiteindelijk vond hij acht andere muzikanten die zich bij hem aansloten en zo werd Till Seven geboren. Na een paar maand repeteren dook de band de studio in om daar door hard te werken binnen een week een cd te maken. De cd die ontstond is genoemd naar één van de nummers op de cd, Still Around.

Still Around is een prachtige cd geworden die de luisteraar meesleept in een tocht door verschillende emoties. Van verdriet naar pijn, naar blijdschap en eindigend in hoop met het prachtige Still Around. De songs laten zien dat onze gebrokenheid samen gaat met de liefde voor God. Het stemgeluid van Anne van Diggele zet een unieke sound neer en brengt op een bijzondere manier de emoties over. Hier en daar een rouw randje, een snik en een vreugdekreet maken dat Till Seven van veel toegevoegde waarde is binnen de christelijke muziek.

De nummers van Till Seven zijn er om naar te luisteren. Ze willen je een hart onder de riem steken, je bemoedigen, met je mee gaan in verdriet en blijdschap. Kortom: een cd met diepgang!

Till Seven bestaat uit:

Anne van Diggele: vocals, akoestisch gitaar

Annieke Smit: vocals

Dorien van Diggele: vocals

Christianne van den Berg: viool

Gijs de Groot: cello

Onno Tams: akoestisch gitaar, bluesharp

Anton Aalbers: akoestisch/elektrisch gitaar

Piet Nelemans: basgitaar, toetsen

Ruud van Nes: drums, percussie

30-05-2008
Muziek
https://www.tillseven.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies