ETS docent Piet Passchier geeft Bijbelstudies op De Betteld

Van dinsdag 29 juni tot en met donderdag 1 juli geeft Piet Passchier dagelijks Bijbelstudies over het thema ‘Een stukje hemel op aarde’ op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Tijdens deze midweek buiten de schoolvakantieperiode kunnen mensen zich in alle rust richten op God. Het thema voor deze week is ´Een stukje hemel op aarde´ waarbij Piet Passchier de Efesebrief uit de Bijbel als leidraad neemt.

Piet Passchier: Voor christenen wacht een geweldige toekomst. Eenmaal worden alle dingen nieuw. Maar dat is niet alleen een kwestie van afwachten. Het is nu al mogelijk om iets van de hemel op aarde mee te maken. De brief van Paulus aan de Efeziërs geeft daarvoor verrassende aanwijzingen. Naar deze informatie gaan bezoekers van de Bijbelstudies deze week op zoek.

Piet Passchier (61) is vader van twee getrouwde kinderen en opa van vier kleinkinderen. Hij is predikant van de Baptistengemeente Veenendaal en is kerkelijk breed georiënteerd. Al vijftien jaar geeft Piet, gemiddeld een halve dag in de week, les aan vijf groepen van de Evangelische Toerustingsschool (ETS).

Mensen kunnen deze week een onderkomen op De Betteld boeken op www.betteld.nl. De Bijbelstudies zelf zijn gratis te volgen. Op deze internetpagina kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

10-03-2010
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies