150 zangers en zangeressen gezocht voor Nederland Zingt

Op dinsdagavond 18 mei a.s. zullen er in Maassluis tv-opnamen plaatsvinden voor het EO programma Nederland Zingt. The Choir Company is gevraagd om twee programma’s in z’n geheel te vullen: koorliederen en samenzang.

The Choir Company Vocals, The Choir Company Sisters en de Celebration Choirs zullen allemaal van zich laten horen, maar daarnaast zal er natuurlijk ook veel samen gezongen worden. De EO heeft ons gevraagd of wij onze Choir Company achterban willen oproepen om erbij te zijn zodat we met elkaar een groot koor kunnen vormen en samen kunnen zingen tot eer van onze God- er zal deze avond dus verder geen “publiek” bij zijn.

Wij zijn op zoek naar 150 zangers en zangeressen die enthousiast zijn om zich deze avond aan te sluiten en de samenzang tot een groot feest te maken. De meeste liederen zul je kennen want zo staan “Lof Zij de Heer de Almachtige Koning”, “Nader Mijn God, tot U”, “Ik wil zingen van Mijn Heer”, “Hij is Verheerlijkt” en nog een heleboel andere mooie liederen op het programma. Je hoeft dus deze keer geen partijen te leren of teksten uit het hoofd te kennen.

Iedereen is echt van harte welkom- ook als je anderen mee wilt nemen die wellicht nog nooit bij The Choir Company meegezongen hebben. LET OP: er zijn maar 150 plaatsen en vol=vol! Meld je aan en als je een bevestiging hebt ontvangen via de e-mail, is je opgave een feit!

Hoe gaat het in z’n werk:

Ben je beschikbaar? Heb je tijd en zin om mee te zingen, geef je dan direct op!

Je krijgt van ons een internet- link waarop je de belangrijkste samenzangliederen kunt beluisteren. Daarnaast ontvang je van ons een tekstvel met alle liedteksten.

Zorg ervoor dat je op dinsdag 18 mei om 19.00 uur aanwezig bent.

Wil je samen met ons bidden voor de voorbereidingen? Het is een geweldig voorrecht om dit te mogen doen, maar daarnaast ook een geweldige verantwoordelijkheid. Natuurlijk is het ons grootste verlangen dat deze liederen in vele huiskamers mogen klinken en harten mogen raken.

27-04-2010
Muziek
https://www.choircompany.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies