Bijbelstudies en muziek in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie van 10 tot en met 17 juli geeft Bijbelleraar Lodewijk van Weerden op vakantiepark De Betteld bijna dagelijks een Bijbelstudie. Verder treedt het black-gospelkoor Inside Out op, houdt Camps4Kids een christelijk kinderkamp en richt Royal Adventure zich op christelijke tieners. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Het programma van De Betteld is opgezet voor christenen die tijdens hun vakantie met God bezig willen zijn. Op het programma staan wekelijks een tafeltennistoernooi, vossenjacht, zangavond Johan de Heer en Opwekking, Bijbelstudies voor volwassenen, kidspraise voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, kinderclub met houtsnijbranden, veel sportactiviteiten en workshops over kleuradvies voor kleding. Ook treedt er wekelijks een bekende christelijke artiest op in de evenementenhal met bijna 2000 zitplaatsen.

Het thema waar Lodewijk deze week over spreekt is ‘Ere wie ere toekomt’. Lodewijk gelooft dat Jezus is gekomen om het evangelie van het koninkrijk van God te verkondigen. Jezus heeft het hierbij regelmatig over ´eren´. Lodelijk gaat deze week spreken over wat er over dit onderwerp in de Bijbel staat. Vragen als: ´Hoe eer je God?´, ´Hoe eer je jezelf?´ en ´Hoe eer je de ander op een Goddelijke manier?´ komen aan de orde.

Lodewijk van Weerden (35) leidt samen met zijn vrouw Petra de Waardevol Leven Gemeente in het Groningse plaatsje Loppersum. Hij houdt van diepgaande en praktische preken die de waarheid van God toepasbaar maken voor het dagelijks leven. Hij schreef het boek ‘De waarheid maakt vrij’.

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich tijdens de zomermaanden opgeven voor het speciaal voor hen bestemde programma Royal Adventure. Hoofddoel is jongeren te motiveren meer met het geloof te doen en ze een te gekke tijd te geven met games en fun met christelijke leeftijdsgenoten.

Camps4Kids houdt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar kinderkampen op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. In de meivakantie, voorjaarsvakantie en tijdens de zomermaanden kunnen kinderen zich aanmelden voor een week lang kinderkamp met een nieuw fris programma die gemaakt is om kinderen te vertellen over Jezus.

Meer informatie over de vakantieweken op De Betteld te Zelhem vlakbij Doetinchem kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden. Het hele jaar door worden er namelijk ook christelijke conferenties op het park gehouden.

28-04-2010
Samenleving
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies