Bijbelstudies met Jan Sjoerd Pasterkamp en Kees Kraayenoord

Vice-voorzitter van de Verenigde Pinkster en Evangelie Gemeenten Jan Sjoerd Pasterkamp geeft van 14 tot en met 21 augustus Bijbelstudies op christelijk vakantiepark De Betteld. Verder staat deze week onder anderen op het programma een concert van Kees Kraayenoord op het programma, Camps4Kids, de jongerenweek Royal Adventure en geeft Natasja Voordes een gospelconcert.

De Bijbelstudies van Jan-Sjoerd Pasterkamp hebben als thema ‘Hoe vind ik mijn waarde in Christus?’ Verder kaart hij het thema ´Wat is rechtvaardigheid?´ aan. Jan Sjoerd vertelt: ‘De mens is geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. Wat betekent dat? Wanneer u niet weet wie God is, hoe kunt u dan ooit weten wie u zelf bent, want u bent geschapen naar Zijn beeld. De Bijbel vertelt ons wie God is.’

Verder geeft Kees Kraayenoord op zaterdag een aanbiddingsconcert. Kees is een van de bekendste Nederlandse aanbiddingsleiders van dit moment. Iedereen is deze avond van harte uitgenodigd om samen met Kees God te aanbidden met fantastische muziek.

Camps4Kids houdt het hele jaar door kinderkampen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook deze week wordt het kinderkamp georganiseerd. De kinderkampen draaien een nieuw fris programma om kinderen in aanraking te laten komen met Jezus.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Natasja Voordes komt dinsdagavond naar De Betteld. Zij heeft klassieke zang gestudeerd en veel als solozangeres opgetreden in theaters. Zij heeft onder anderen een duet gezongen met Marco Bakker. Later is zij zich meer gaan richten op popmuziek.

Deze vakantieweek kunnen mensen boeken op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over deze en andere vakantieweken.

28-06-2010
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies