Willem Ouweneel spreekt week lang in Zelhem

Van 7 tot en met 14 augustus geeft prof. dr. Willem J. Ouweneel dagelijks Bijbelstudies op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Verder geeft Martin Brand een concert, kunnen kinderen zich opgeven voor Camps4Kids, is er voor jongeren de jongerenweek Royal Adventure en treedt Ronald Koops samen met Carin & Peter van Essen op.

© foto: christelijknieuws.nl

Het thema waar Willem Ouweneel (66) deze week over spreekt is ‘De Bergrede’. Onderwerpen als ‘De zaligsprekingen’, ‘De ware volmaaktheid’ en ‘Piekeren en oordelen’ passeren de revue. Ouweneel is gepromoveerd in de biologie, de filosofie en de theologie en is als hoogleraar verbonden aan de Evangelische Theologische Faculteit (Leuven, België) en is oud-docent van de Evangelische Hogeschool en de Evangelisch Theologische Academie. Ook houdt hij preken en Bijbellezingen door het hele land en heeft hij vele boeken op zijn naam staan.

Camps4Kids houdt het hele jaar door kinderkampen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook deze week wordt het kinderkamp georganiseerd. De kinderkampen draaien een nieuw fris programma om kinderen in aanraking te laten komen met Jezus.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Martin Brand geeft op zaterdagavond een concert. Martin is een inspirator in hart en nieren. Of het nu zingen, spreken, schrijven, lesgeven, componeren, regiseren, dirigeren of presenteren is, altijd wil hij mensen in beweging zetten en enthousiasmeren. Zijn grootste passie is delen van zijn geloof en zijn leven met God door persoonlijke liedjes en eerlijke toespraken. Dinsdagavond treedt Ronald Koops samen met Carin & Peter van Essen op. Peter & Carin van Essen willen met hun muziek God aanbidden en hun geloof met anderen delen.

28-06-2010
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies