Conferentie voor Molukkers

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september organiseert comité Bangsa Maluku Majulah een christelijke conferentie voor Molukkers op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Tijdens deze dagen komt Chris Manusama uit Ambon samen met zijn team naar Nederland; zijn team maakt deel uit van een van de snelst groeiende kerken in de Molukken.

De conferentie heet Bangsa Maluku Majulah wat letterlijk betekent ´Moluks Volk Voorwaarts!´ Chris Manusama komt met zijn aanbiddingsteam naar Nederland om deze conferentie te leiden. God heeft op bijzondere wijze deze gemeente tijdens de onlusten op de Molukken beschermd en gebruikt als gebedsplaats. Het is nu een van de snelst groeiende kerken in de Molukken waar elke zondag drie samenkomsten worden gehouden voor in totaal vijfduizend leden.

De conferentie wordt gehouden omdat het dit jaar zestig jaar geleden is dat Molukkers naar Nederland kwamen. De organisatie wil tijdens de conferentie vertellen hoe het de christenen in de Molukken nu vergaat. Chris Manusama en het aanbiddingsteam zijn twee jaar geleden ook in Nederland geweest en hun samenkomsten werden toen met veel belangstelling bezocht.

Comité Bangsa Maluku Majulah nodigt van harte Molukkers in Nederland uit om naar deze conferentie te komen. Er is geen opvang voor de kinderen. De kosten zijn vanaf € 45,00 per persoon voor alleen zaterdag inclusief de maaltijden. Mensen kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar assen@ywam.nl. Kijk voor meer informatie op

13-07-2010
Kerk
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies