Braziliaanse jongeren organiseren weekend

Van 28 tot en met 30 januari komen vijfentwintig christelijke Braziliaanse jongeren naar conferentiecentrum De Betteld om samen met Nederlandse leeftijdsgenoten een weekend lang op te trekken.

De jongeren zijn studenten van ´Diante do Trono´, een trainingsschool voor christen-artiesten die te vergelijken is met Hillsong in Australië.

Het thema van het weekend is Meu Pai = Onze Vader. Op het programma staan spetterende optredens van de Braziliaanse band, optredens van de theater- en dansgroep, inspirerende verhalen van Hans Eschbach van het Evangelisch Werkverband, Eric Visser van Children Asking en de leiding van Diante do Trono. Deelnemers gaan ook zelf aan de slag in workshops met muziek, theater en/of dans. Er is uiteraard ook tijd voor ontspanning, ontmoeting en vriendschap.

Meer informatie over de conferentie Meu Pai kan worden gevonden op www.betteld.nl. Via deze site kunnen mensen zich ook voor dit weekend opgeven. Dit weekend wordt georganiseerd door het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse kerk, de stichting Children Asking en conferentiecentrum De Betteld.

03-11-2010
Jongeren
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies