Matthijn Buwalda geeft concert tijdens vakantieweek

Tijdens de zomervakantie van 23 tot en met 30 juli geeft Bert de Haan bijna dagelijks een Bijbelstudie over ‘Hoe bereiken we onze stad?’. Verder deze week een vakantieprogramma met een concert van Camps4Kids, jongerenweek Royal Adventure en van Matthijn Buwalda. De vakantieweek wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

© foto christelijknieuws.nl

Aanbiddingsleider en tekstschrijver Matthijn Buwalda (28) geeft deze week een fantastisch concert. Het grote publiek leerde Buwalda kennen tijdens de ´Hope Tour´ van Kees Kraayenoord in 2006. Inmiddels heeft Buwalda diverse eigen concerten gegeven, meegewerkt aan benefietsconcert en voor 12.000 man opgetreden op het hoofdpodium van het Flevo Festival.

Het onderwerp waar Bert de Haan over spreekt is een vervolg op het thema van vorig jaar over het bouwen van de tempel en het herstel van de priestelijke bediening. Bert heeft bijzondere inzichten en uitdagingen over het bereiken van de steden en dorpen met het evangelie. ,,God is bezig onze natie voor te bereiden op Zijn bezoek en de kerk staat misschien wel voor een van de grootste uitdagingen voor de komst van Jezus, namelijk het bereiken van de onbereikte,´ aldus Bert de Haan.

Op 16-jarige leeftijd is pastor Bert de Haan bekeerd tot het Christendom. Sinds 1996 werkt hij als fulltime voorganger bij Nehemia Ministries en spreekt hij zowel in binnen- als buitenland. Zijn diepe verlangen is dat de kerk Gods heerlijkheid ziet en ze met een krachtig getuigenis de natie wakker schudt.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Vanaf 19 jaar kunnen jongeren zich opgeven als leider en hun talenten onder goede begeleiding verder ontwikkelen. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Verder organiseert Camps4Kids deze week een Summer Camp voor christelijke kinderen. Dit wordt een heerlijke week voor kinderen waarin ze veel van God leren, en samen veel lol hebben. Kijk voor meer info en opgave op www.camps4kids.nl

Meer informatie over deze vakantieweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Verder kunt u hier online een vakantie op het park boeken.

07-03-2011
Muziek
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies