Schrijfster Joke Tan organiseert vrouwenmidweek

Van 20 tot en met 24 juni zijn vrouwen uit diverse kerkelijke richtingen en van alle leeftijden van harte uitgenodigd op vakantiepark De Betteld te Zelhem. Schrijfster en spreekster Joke Tan organiseert dan de Total Makeover vrouwenmidweek met als thema ´Ensemble!´.

De conferentie krijgt een Frans tintje! Eén van de spreeksters is Anne Merlo, een Française uit de charismatische beweging in de katholieke kerk. Zij komt naar Nederland om samen met Joke en Nathalie Tan de prediking te verzorgen. Samen zijn wij de kerk, vandaar het thema Ensemble!

Hoofdspreekster Anne is een warme, lieve persoonlijkheid die vanuit haar rijke ervaring met God en Zijn mensen veel kan vertellen. Er wordt voor vertaling gezorgd. Ook is voorgangersvrouw van de Bereagemeente in Zutphen Nathalie Tan van de partij. Zij spreekt op lieve en indringende manier de harten aan – rechtstreeks uit het Vaderhart van God.

Tijdens Total Makeover zijn op dinsdag- en donderdagmiddag leerzame workshops gepland van schrijfster van dramaproducties en ervaren dramadocente Carla Veldhuis (www.carlaveldhuis.nl). Zij verzorgt een dramaworkshop. Ervaren clown met een eigen bedrijf New Creation waarin clownerie en evangelisatie samenkomen Femmy Hoolsema geeft een workshop over clownerie. Voormalig danseres van het Nationaal Ballet Willeke Kok geeft een workshop over dans. Ook Georgine Hartnack (www.georginehartnacck), bekend van Kingly Expressions expressiedagen, geeft een workshop. Op woensdagavond treedt Celeste Nova op. Zij werkt bij CanZion in Guatamala, een aanbiddingsschool die te vergelijken is met Hillsong Australia. Zij verzorgt een swingende praise & worshipnight.

Voor deze midweek kunnen vrouwen zich opgeven op www.betteld.nl. De prijs hangt af van de wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hele week te boeken in een luxe chalet of alleen een dagdeel de samenkomst te bezoeken. Ook kunnen mensen buiten de midweek om extra overnachtingen boeken. Kijk op www.betteld.nl onder ‘programma’ voor alle details of neem contact op met de receptie van De Betteld.

15-03-2011
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies