Concerttour met Celeste Nova uit Guatemala

De Betteld houdt elk zomerseizoen negen avonden met de talentenjacht Talent voor de Koning. In het kader van deze contest komt er nu ook jaarlijks een Talent voor de Koning concerttour. Hanne de Vries met band zal ook optreden en alles muzikaal ondersteunen. Tevens komt dit jaar Celeste Nova (foto) uit Guatemala van de CanZion school voor aanbidding in de bediening van Marcos Witt.

De Betteld organiseert al jaren lang een talentenjacht waarbij gasten mogen deelnemen als zanger, acteur, dichter, danser, etc. Elke woensdagavond gebeurt dit en ook dit jaar staat het weer op het programma. Er doen zo ongeveer tien tot vijftien deelnemers mee per avond en daarvan winnen er twee. Deze beide treden vervolgens op tijdens de grote zondagdienst met veelal 1500 bezoekers. De talentenjacht en de dienst worden dmv video gestreamd en kunnen overal meebeleefd worden via IPTV.

Celeste Nova is een fantastische zangeres uit Guatemala. Ze is al meerdere keren in Nederland geweest voor een zeer succesvolle concerttour. In haar dagelijks leven leidt ze de CanZion school voor aanbidding in Guatemala stad. Deze school is een van de 50 scholen voor aanbidding in de bediening van Marcos Witt. Haar stijl is Latino worship, dit is vlotte actieve praise met een Zuid Amerikaanse invloeden, maar ook intieme en rustige aanbidding.

In de tour zitten twee weekenden. Het eerste weekend is van 17 tot 19 juni op De Betteld. Celeste zal aan een beperkte groep een heel weekend een masterclass geven. De lesstof zal bestaan uit zangpedagogiek, creatieve expressie, grondslagen voor bijbelse aanbidding en muziektheorie. U kunt verblijven in de herberg met full catering. Dit alles compleet met de masterclass kost voor het hele weekend van vrijdag 20.00 uur t/m zondag 12.00 uur slechts € 95,-

Geef u snel op, want de plaatsen zijn beperkt. U ontvangt hierbij de CD-DVD Building Bridges met daarop Celeste en Deborah Rosenkranz met de band van Hanne de Vries. Tevens zit daar een nog een klein boek bij geschreven door beide zangeressen, Gerhard Hobelman en Wilkin van de Kamp.

Celeste werkt ook volop mee in het Korenfestival weekend van 24 tot 26 juni. Kijk hiervoor op de website van De Betteld onder programma en scroll naar de juiste datum.

De avonden worden gepresenteerd door de directeur van De Betteld, Gerhard Hobelman. Tevens zal hij wat gedachten delen over de tijd waarin we leven en hoe de kerk hier op in kan spelen vanuit het bijbelboek Joel.

04-05-2011
Muziek
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies