Wilkin van de Kamp geeft studies op vakantiepark

Tijdens de zomervakantie van 20 tot en met 27 augustus geeft Wilkin van de Kamp bijna dagelijks een Bijbelstudie over het thema ‘Leven in Excellence’ op christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Verder deze week een vol vakantieprogramma met een concert van powerpopband NoButs, Camps4Kids, jongerenweek Royal Adventure, een optreden van theatergroep No More Lies en nog veel meer.

© foto Betteld

Wilkin van de Kamp zegt over de Bijbelstudies: ‘Van Daniël en Ruth wordt gezegd dat zij ´een geest van excellence´bezaten (Engelse vertaling).´ Deze week neemt hij je mee om te ontdekken dat je een excellente God dient die ook jou zijn Geest van ´excellence´ wil geven. ´Hierbij gaat het niet om de beste te zijn, maar om het beste te geven. Hoe kunnen wij, in navolging van Daniël en Ruth, in deze wereld het leven leiden zoals God bedoeld heeft?´ Laat Wilkin je uitdagen, confronteren en helpen om een excellent leven met Jezus te leiden.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. 19+´Ers kunnen een extra uitdaging aangaan en zich opgeven als (jonge) leider. Zo kunnen zij onder professionele begeleiding hun talenten ontwikkelen én met korting een heerlijke vakantie hebben.

Verder organiseert Camps4Kids deze week een Summer Camp voor christelijke kinderen. Dit wordt een heerlijke week voor kinderen waarin ze veel van God leren, en samen veel lol hebben. Kijk voor meer info en opgave op www.camps4kids.nl

Meer informatie over deze vakantieweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Verder kan hier online een vakantie op het park worden geboekt.

20-06-2011
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies