Alle christelijke reisaanbieders in Jaarbeurs Utrecht

Tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2012 ook Het Christelijk Vakantieplein plaats. Een evenement, in een eigen hal, met een eigen sfeer, gericht op de christelijke reiziger. Met uw toegangsbewijs voor Het Christelijk Vakantieplein heeft u ook toegang tot De Vakantiebeurs waar zich meer dan 800 exposanten presenteren.


Dé unieke, complete en gezellige beurs met ruim 65 christelijke reisaanbieders, campings, hotels en nog veel meer! Een beurs om heerlijk overheen te struinen, te kijken, te dromen, informatie te verzamelen en helemaal in vakantiestemming te komen. Na een bezoek aan Het Christelijk Vakantieplein zit u vol ideeën en kan het aftellen beginnen!


Tijdens beide beursdagen vinden er in drie zalen uitgebreide landen- en reispresentaties plaats in woord en in beeld. Naast een programma over (internationale) campings, locaties en reisorganisaties is er extra aandacht is er voor Iraëlreizen in samenwerking met het Israëlisch Verkeersbureau.

Tijdens Het Christelijk Vakantieplein vinden er op de beursvloer in drie zalen doorlopend reis- en landenpresentaties plaats. Naast presentaties over locaties, campings, reisorganisaties en non-profit-instellingen is er bijzondere aandacht voor Israëlreizen! Bekijk (in de linkernavigatie) de dag naar keuze om het programma te bekijken.

Wilt u tijdens de wintermaanden alvast in zonnige vakantiesferen komen? Breng dan een bezoek aan de Israëlseminars tijdens het Christelijk Vakantieplein. Verspreid over beide beursdagen kunt u Israël workshops bijwonen. Ervaringsdeskundigen en lokale Israëlgidsen presenteren Israël als vakantieland. Ook Nederlandse touroperators en het Israëlisch Bureau voor Toerisme geven informatie en helpen u bij het samenstellen van een reis. Het geheel wordt ondersteund met indrukwekkende videobeelden; een uniek voorproefje op het land van de Bijbel!


Op zaterdag 14 januari zal rond 13.30 uur Het Holland Koor op de beursvloer optreden met ruim 100 koorleden! Eerder die dag zal dit zeer bekende koor ook een optreden verzorgen rond 11.30 uur in het beurstheater op de beursvloer van De Vakantiebeurs.

Het Christelijk Vakantieplein is niet gebonden aan enig specifiek kerkgenootschap. De organisatie wil nadrukkelijk een oecumenische beurs organiseren, zonder verschillen tussen kerken, geloof en beleving te benadrukken.

Het Christelijk Vakantieplein is een publieksbeurs in de breedste zin van het woord. De organisator faciliteert uitsluitend, en geeft geen mening over de inhoud of kwaliteit van standhouders of aangeboden goederen of diensten. Het Christelijk Vakantieplein is geen verkondigende partij of beurs. Organisaties op de beursvloer vertegenwoordigen niet de standpunten, mening of waardering van de organisator.

Het Christelijk Vakantieplein is een initiatief van Ben de Wild Productions B.V. en
Exhibition Power. Beide zijn tevens organisator van de beurs Kerk & Gemeente die op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2012 eveneens plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Projectteam


– Maarten Ouweneel / Exhibition Power


– Ben de Wild / Ben de Wild Productions B.V.


– Esther Somnaikubun / Ben de Wild Productions B.V.

Christelijk Vakantieplein
© christelijknieuws.nl
13-12-2011
Samenleving
https://www.christelijkvakantieplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies