Gospelaward de Zilveren Duif eind dit jaar

Het BCB (Brancheorganisatie Christelijke Boeken en muziek) organiseert de allereerste Week van de Christelijke Muziek van 12 tot 18 november 2012. De uitreiking van de prijzen voor de beste christelijke muziek 2012 wordt gehouden tijdens een gala-avond op 16 november 2012. En deze prijzen heten net als in de jaren tachtig de Zilveren Duif.

In de Week van de Christelijke Muziek staat muziek van Nederlandse makelij in de schijnwerpers. In de winkels, maar ook bij GrootNieuwsRadio in de hele programmering. CD´s, artiesten, concerten, Meet & Greet, het moet allemaal gebeuren in deze week.

In oktober en november kan er ook gestemd worden voor de Zilveren Duif. Een jury, het publiek en de boekhandelaren kunnen als drie verschillende groepen hun keuze kenbaar maken in een zestal categorieën. Dat mondt uit in een prachtige concertavond op vrijdag 15 november waar de prijzen worden uitgereikt.

De laatste eindjes wordt momenteel nog afgehecht, maar dan zal er een prachtige promotiecampagne staan waar de verschillende labels, distributeurs en muziekuitgevers al heel wat voorbereidingstijd in hebben zitten.

© Henk-Jan Oudenampsen
26-02-2012
Muziek
https://www.bcbplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies