MAF steunt vrouwen die het verschil maken

MAF ziet dagelijks de kracht van vrouwen bij projecten in Kenia en Oeganda. Vrouwen die het verschil maken. Vrouwen die hoop brengen bij mensen in nood. Wat deze vrouwen nodig hebben, is snel en veilig vervoer naar afgelegen dorpen. MAF geeft deze vrouwen die ondersteuning.


Margaret is zo’n Vrouw van Hoop die bij de hulporganisatie ALARM in het noorden van Oeganda werkt. Ze leert vrouwen een vak, waarmee ze vooruit kunnen komen. Met de verkoop van hun zelf genaaide kleding of kralenkettingen, voorzien ze in een eigen inkomen. Voor de MAF vluchten naar Kenia en Oeganda is dit jaar 135.000 euro nodig.

MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden

bereikbaar voor hulp. Al meer dan 65 jaar zijn de MAF vliegtuigen een uitkomst voor mensen in nood.

MAF vliegt o.a. voor Flying Docters, Verenigde Naties (VN), Rode Kruis, Dorcas, Tear, Unicef. Deze worden partner-organisaties genoemd.

De vliegtuigen van MAF zijn geschikt voor het zware werk, ze kunnen landen op korte landingsbanen en zijn voor verschillende doelen in te zetten.

Door de vliegdiensten van MAF worden mensen en dorpen bereikt met (nood)hulp en het Evangelie.

MAF Nederland heeft Internationale Staf uitgezonden; piloten, monteurs, managers en specialisten die in het buitenland voor MAF werkzaam zijn. Daarnaast werft MAF Nederland fondsen om het internationale werk van MAF te ondersteunen.

05-03-2012
Hulpverlening
https://www.maf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies