Bijbelstudies door Arie-Jan Mulder op vakantiepark

Van 19 tot en met 21 juni geeft Arie-Jan Mulder bijna dagelijks een Bijbelstudie over ‘Gelijkenissen van Jezus; Kiezen voor het Koninkrijk’ op vakantiepark De Betteld. Tijdens een verblijf kunnen mensen verder genieten van het prachtige landschap van de Achterhoek.

Er zijn diverse fiets- en wandelmogelijkheden in deze afwisselende en rustgevende omgeving. Deze week valt buiten de drukke zomerweken.

Het thema waar Arie-Jan het deze dagen over heeft is ´Gelijkenissen van Jezus; kiezen voor het Koninkrijk´. Vragen die aan de orde komen, zijn: ´Waarom spreekt Jezus in gelijkenissen?´, ´Kunnen we die verhalen nog steeds begrijpen?´, ´Wat is de moraal van het verhaal?´ en ´Zit er wel een moraal in al die verhalen?´ Arie-Jan Mulder: ,,Dit zijn allemaal vragen die we in deze dagen vanuit de Bijbel gaan beantwoorden. En we zullen zien dat deze verhalen nog verrassend actueel zijn, en ook over onszelf gaan, in ons eigen dagelijks leven.´

Deze studie zal deelnemers meer inzicht geven in de diepe bijbelse verankering van de gelijkenissen en zal hen motiveren om God te dienen in het leven van alledag.

Arie-Jan Mulder is in 1979 na tien jaar verslaving door het geloof genezen. Hij is nu lid van de Kerk van de Nazarener. Al meer dan vijfentwintig jaar preekt hij een geeft Bijbelstudies in allerlei gemeentes. Arie-Jan heeft twee boeken op zijn naam staan, namelijk ´Voorgangers, opmerkelijke volgelingen van Jezus´ en ´De ontdekking van het avondmaal´.

05-03-2012
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies