Kinderconcert met Marcel en Lydia Zimmer

In de meivakantie van 27 april tot 4 mei organiseert vakantiepark De Betteld een vol programma voor jong en oud. Kinderen kunnen zich deze dagen gewoonweg niet vervelen, met een grote zaal die is omgetoverd als speelparadijs, en nog vele andere kinderactiviteiten. Marcel en Lydia Zimmer geven op dinsdagavond een kinderconcert.

De vakantieweek begint zaterdagavond met een gospelconcert van bekend zanger Piet Smit (Zuid-Afrika). Verder dagelijks Bijbelstudies van Johan Selier. Tijdens het Kids Festijn kunnen kinderen zich drie dagen lang vermaken in het speelparadijs met obstakelbaan, klimtoren, gladiatorenspel, ballenbad, tobbedansbaan, knexx, kleurplaten en er worden films gedraaid. Verder elke morgen kinderclub. ´s Avonds staan twee kindervoorstellingen gepland. Op donderdagavond kunnen kinderen naar de Joki-Doki kinderschow. Marcel en Lydia Zimmer geven op dinsdagavond een kinderconcert.

Tijdens de dagelijkse kinderclub kunnen partners tijd vrijmaken voor hun partner tijdens het huwelijksprogramma. Op een ontspannen manier worden een aantal basiselementen in de relatie besproken en krijgen deelnemers tips en handreikingen voor een nóg betere relatie. Ze worden daarin begeleid door professionals van Family Impact.

Volwassenen en jongeren kunnen deze week genieten van Bijbelstudies van Johan Selier. Het thema voor deze week is ´Herstel van Gods heerlijkheid´. Johan Selier is bijna 25 jaar getrouwd met Marieke en zij hebben drie kinderen. Johan is voorganger van EC de Fontein in ´t Harde en oprichter van Glory Impact Ministries. Ook is hij een van de toerusters bij de Bijbelschool Christformation in Rotterdam.

© Henk-Jan Oudenampsen
05-03-2012
Samenleving
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies