Praiseavond in Leeuwarden

Het Friesch Dagblad organiseert op zaterdag 14 april a.s. een mooie praise-avond. Medewerking aan deze avond wordt verleend door Worship Choir In His Presence onder leiding van Aad Contze en het Koperkwintet Fiifresom Brass. Een unieke combinatie dat moet leiden tot de mooiste muziek tot eer van God.

Maar alleen met uw aanwezigheid wordt het een fijne avond vol van aanbidding en lofprijzing. Twijfel dus niet en noteer deze praise-avond in uw agenda! U bent van harte uitgenodigd.

Aanvang : 20.00 uur (vanaf 19.30 zaal open met een verrassende ontvangst)

Entree : Gratis, wel is er een collecte

Locatie : Salvator Kerk

Adres : Archiepelweg 133, 8021 VX Leeuwarden

Medewerker : In His Presence Worship Choir en het Koperkwintet Fiifresom Brass

Presentatie : Ruurd Walinga

Aad Contze is in februari 2010 gestart met het In His Presence Worship Choir. Zijn drijvende kracht: “Mijn liefde voor het Evangelie van Jezus wil ik graag delen met gelovigen die de boodschap in een van de mooiste en zuiverste manieren willen uitdragen. Niet alleen qua vertolking van het Evangelie op muzikale wijze maar ook in een goede presentatie.” In de korte periode van haar bestaan is In His Presence Worship Choir uitgegroeid tot circa 20 koorleden verdeeld over vijf stemgroepen. Het koor wordt op muzikale wijze ondersteund door een combo gevormd door piano, keyboards, gitaar, basgitaar, drums, percussie aangevuld met 2 ervaren geluidstechnici. Op een later moment zal In His Presence Worship Choir voor grotere optredens worden uitgebreid met een blazerssectie. 
Het In His Presence Worship Choir maakt deel uit van de Celebrate boekings organisatie

christelijknieuws.nl

26-03-2012
Muziek

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies