Meer dan 120 exposanten op derde Kerkenbeurs

Kerk & Gemeente is op 30 en 31 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is dé landelijke ontmoetingsplaats voor kerkelijk werkers en leveranciers voor kerken en richt zich op alle kerken en christelijke gemeenten in Nederland. De opbouw van hal 4 is in volle gang en vanaf morgen zullen de exposanten komen inrichten.

Meer dan 120 exposanten, ruime aandacht van de media en met naar verwachting bijna 3000 bezoekers belooft deze derde editie van Kerk & Gemeente weer een succes te worden. 
Op de beursvloer presenteren zich ruim 120 aanbieders van producten en diensten specifiek gericht op zowel kerkelijk beheer als gemeente zijn. Bezoek alvast het exposantenoverzicht en de beursvloer.

Naast een uitgebreide beursvloer wordt u op beide beursdagen een kwalitatief en inhoudelijk beursprogramma aangeboden met workshops, (bedrijfs)presentaties, muzikale optredens en debatten. De Evangelische Omroep en de Protestantse Kerk verzorgen beide dagen een geheel eigen workshopprogramma.

Vanaf 24 maart krijgt u na voorregistratie € 5,- korting op de toegangsprijs van € 10,- en betaalt u aan de kassa contant op vertoon van uw registratiebevestiging. Bezoek zonder voorregistratie kost € 10,- tegen contante betaling bij de informatiebalie.

29-03-2012
Kerk
https://www.kerkengemeente.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies