InSalvation tourt langs dertien steden in het land

De Nederlandse aanbiddingsband InSalvation is bezig met de grootste tour tot nu toe in haar bestaan. De ‘We Will Go’ tour trekt langs dertien steden in het land. Tijdens de avonden deelt de band het verhaal van de verloren zoons (uit het Bijbelboek Lukas 15). De reacties zijn ingrijpend en enthousiast!

De ‘We Will Go’ tour doet komend weekend Bergen op Zoom en Waddinxveen aan. De lokatie in Waddinxveen is een wijziging; het oorspronkelijke concert in Zoetermeer op 22 april vindt nu plaats vanuit Youth Events in Waddinxveen (www.youthevents.nl). Alle informatie over de tour is te vinden op de website van InSalvation (www.insalvation.com) of via haar Facebook en Twitter groepen. In het GrootnieuwsRadio programma ‘Backstage’ verloot de band tijdens de tour iedere week onder volgers op Facebook of Twitter een exemplaar van haar cd!  

 

Tijdens de ‘We Will Go’ tour speelt InSalvation een aantal nieuwe nummers, waaronder het lied ‘Lord We Will Go’. Het lied was een periode te downloaden via de website van InSalvation (www.insalvation.com) en wordt deze weken in een koorarrangement onder de aandacht gebracht van honderden koren in Nederland. Onder de nieuwe nummers bevindt zich ook het lied ‘Jezus Redder Van De Wereld’, dat samen met Matthijn Buwalda geschreven werd.

 

Na de ‘We Will Go’ tour zal InSalvation onder andere op het podium van Festival 316 staan en een tour met de Amerikaanse formatie Leeland. Kaarten voor de tour met Leeland zijn verkrijgbaar via Events4Christ (www.events4christ.nl).  

 

De overige data van de ‘We Will Go’ tour zijn:

 

21 april – Bergen op Zoom

22 april – Waddinxveen

18 mei – Harderwijk

20 mei – Hoogeveen

1 juni – Apeldoorn

 

De Nederlandse worship formatie InSalvation heeft een duidelijke missie: mensen in de aanwezigheid van God brengen; een God die onvoorwaardelijk van ze houdt en een plan met hun leven heeft. Sinds 2006 geldt de groep in toenemende mate als een toonaangevende aanbiddingsband. Naast veel bijzondere optredens in binnen- en buitenland werd een CD uitgebracht die warm ontvangen werd.

© Henk-Jan Oudenampsen
16-04-2012
Muziek
https://www.insalvation.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies