Grootste meerdaagse christelijke muziekfestival

Wat hebben Andy Hunter, Gungor, Trinity, Ad Apt, Zerah John & The Great Escape, Delegatie NSL, Sarah Lois en Tangarine met elkaar gemeen? Ze komen allemaal spelen op Flevo deze zomer! Als nieuwe sprekers kunnen we Lex Boot en Harmen van Wijnen nu noemen.

Wanneer je voor vrijdag 20 april 12.00 uur je all-in ticket(s) voor Flevo koopt, maak je kans op het winnen van twee kaartjes voor Symphony of Life. Tevens ga je Michael W. Smith ontmoeten tijdens een Meet & Greet én ga je genieten van zijn optreden en de optredens in het voorprogramma van Martin Smith (Delirious?) en Kees Kraayenoord. Vijf jaar geleden, op 16 augustus 2007, gaf Michael een waanzinnig optreden op Flevo.

Aanstaande donderdagavond 19 april vindt de inhoudelijke kickoff van Flevo in Ede plaats. Samen met Evert Jan Ouweneel kun je dan nadenken over de thema’s keuzestress en prestatiedrang onder twintigers. De presentatie is in handen van EO presentator Renze Klamer. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Meer informatie en reserveren.

Veel jongeren uit Friesland, Groningen en Drenthe kennen het Xnoizz Flevo Festival niet en Bussloo te ver vinden om Flevo te ontdekken. Een gemiste kans op een onvergetelijk weekend in augustus! Samen met de organisatie van Festival3:16 hebben we de handen ineen geslagen. Voor de noordelijke bezoekers wordt de drempel verlaagd om naar Flevo te komen: wij regelen bussen voor iedereen die vanuit een van deze drie provincies naar Bussloo wil komen.

Het Xnoizz Flevo Festival is het grootste meerdaagse christelijke muziekfestival van Europa en wordt van 16 t/m 19 augustus 2012 georganiseerd op recreatieterrein Bussloo bij Apeldoorn. 

Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek, cabaret, kunst, sport, sprekers en workshops. Faith, friends, music vormen de hartslag van het festival met als doel jongeren de gelegenheid te bieden om de essentie van het christelijk geloof samen te ontdekken in een ongedwongen en feestelijke omgeving. 

Het Xnoizz Flevo Festival wordt georganiseerd door Youth for Christ in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de EO.



© Henk-Jan Oudenampsen
17-04-2012
Muziek
https://www.xnoizzflevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies