Conferentie met John en Carol Arnott

Dit zijn beslissende tijden voor het Midden-Oosten en speciaal voor Iran. Mensen worden opgeroepen samen mee te bidden met internationale sprekers en oprichters van ‘Catch the Fire’ John en Carol Arnott. Zij hebben ook een bemoedigend woord voor de gasten. De conferentie van 222 Ministries wordt gehouden op 15 en 16 juni op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem.

De conferentie van 222 Ministries wordt geleid door John en Carol Arnott. Deze oprichters van ‘Catch the Fire’ spreken in vele landen over de liefde van Gods vaderhart. Miljoenen levens zijn aangeraakt en veranderd doordat God deze twee leiders heeft gebruikt. Het is het verlangen van John en Carol dat ook u tijdens deze conferentie gezegend wordt.

John en Carol willen graag samen met de deelnemers bidden voor het Midden-Oosten en specifiek Iran waar de nood hoog is. Sinds de revolutie in 1979 is Iran een Islamitische staat die wordt geleid door een moslimtheocratie. Sinds die tijd is er veel spanning tussen het Westen en Iran. Door nucleaire dreigingen, economische sancties en de dreigingen van het land richting Israël vindt 222 Ministries het heel belangrijk om speciale aandacht aan dit land te geven. ,,We bidden dat God genade mag hebben voor dit land en dat de veranderingen in vrede mogen gebeuren.’’

Geïnteresseerden kunnen deze conferentie voor vrijdag en zaterdag boeken vanaf € 69,82 per persoon inclusief overnachting op de camping, conferentiekosten, koffie en catering. Opgave kan via www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie over deze conferentie worden gevonden.

Erika Haisma

22-05-2012
Kerk
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies