Xnoizz Flevo Festival te volgen via gratis app

Altijd en overal luisteren naar de muziek van christelijke artiesten is vanaf nu mogelijk: Xnoizz heeft vandaag de gratis Xnoizz radio-app gelanceerd. Daarmee kunnen de jonge luisteraars non-stop de muziek beluisteren van het radiostation van de EO.

Naast de radioplayer informeert de app over het laatste christelijke muzieknieuws en interessante acties. De app is gratis te downloaden via de de iTunes app store en binnenkort ook verkrijgbaar voor Android.

Xnoizz radio is de webradio voor jongeren waarop dagelijks christelijke muziek van Nederlandse en internationale artiesten te beluisteren is. Met op het hele uur het laatste nieuws van NOS en vanaf 17.00 uur programma’s gepresenteerd door de DJ’s van Xnoizz.

Van 16 tot 19 augustus vindt het Xnoizz Flevo Festival plaats. Xnoizz radio verslaat dit weekend 24 uur per dag en ontvangt in de studio veel (inter)nationale artiesten voor interviews en live-optredens. Met de Xnoizz radio-app is het festival van overal in Nederland helemaal te volgen. Rondom het festivalterrein is het radiostation tijdelijk via de festivalfrequentie 106.3 FM te beluisteren.

© Henk-Jan Oudenampsen
15-08-2012
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies