Boekenoutlet: duizenden christelijke tweedehandsboeken

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december aanstaande wordt in Bijbelschool de Wittenberg in Zeist de Christelijke Boekenoutlet 2012 georganiseerd. Duizenden romans, theologische boeken, kinderboeken, cadeauboeken etc. van diverse christelijke uitgevers worden daar tegen bodemprijzen verkocht.

Verder worden er grote partijen kaarten, cd’s en dvd’s opgeruimd. Van veel boeken is een grote voorraad aanwezig zodat de outlet ook aantrekkelijk is voor scholen en kerken. Nieuw dit jaar is een tweedehands boekenmarkt: grote partijen tweedehands boeken die voor een dumpprijs de deur uit gaan. Tijdens de verkoopdagen is er verder een informatiemarkt waar christelijke organisaties zich presenteren en worden er diverse workshops georganiseerd. Voor kinderen is er een speciaal programma.

Bij Bijbelschool de Wittenberg kan gratis worden geparkeerd en ook is er tijdens de outletdagen een gratis pendeldienst vanaf de NS-Stations Driebergen-Zeist en Den Dolder. De Christelijke Boekenoutlet is een samenwerking van IZB-Ark (www.izb-ark.nl) en Bijbelschool de Wittenberg (www.dewittenberg.nl).

Gerrina van Egdom
© Henk-Jan Oudenampsen
10-11-2012
Media
https://www.christelijkeboekenoutlet.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies