Crowdfunding voor Bijzondere Mensen Tent tijdens Opwekking

Evangelische zorgorganisatie ProfilaZorg roept mensen op om de persoonlijke ontmoeting tussen God en mensen met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis in de Bijzondere Mensen Tent wederom mogelijk te maken.

De Tent, waarin de afgelopen 2 jaar op de pinksterconferentie Opwekking een speciaal programma werd geboden aan kinderen en volwassenen, kost Profila Zorg ruim 8.000 euro, een bijdrage die de organisatie wegens bezuinigingen niet meer op kan brengen.

In de Bijzondere Mensen Tent wordt het geloof, net als in alle andere tenten op het terrein van Opwekking, gevierd en verdiept. Er wordt samen gezongen, geknutseld, gebeden, geleerd en –vooral- genoten. Speciaal voor de doelgroep in deze tent schakelt Profila Zorg extra begeleiders en helpers in die zowel jonge kinderen, tieners als volwassenen een apart, gestructureerd programma bieden waarin zij God op eigen niveau ontmoeten. Het thema dit jaar is ‘Jezus Leven’.

Om Opwekking voor deze doelgroep wederom tot een nooit meer te vergeten evenement te maken doet de organisatie een beroep op een ieder die een hart heeft voor bijzondere mensen en hun ontmoeting met God. Ten behoeve van de activiteiten in de tent kan vanaf 10 euro worden bijgedragen op de website www.profilazorg.nl. Over enkele weken hoopt Profila Zorg voldoende geld te hebben opgehaald om de kosten voor het droomprogramma te kunnen dekken.

Stichting Profila Zorg

Bezoekersadres: De Molen 30, 3994 DB Houten

Wendy de Boer

08-03-2013
Hulpverlening
https://www.profilazorg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies