Schepenwerk van Operatie Mobilisatie bereikt mijlpaal

Het schepenwerk van zendingsbeweging Operatie Mobilisatie (OM) heeft een unieke mijlpaal bereikt. Dit jaar is de 43 miljoenste bezoeker in 43 jaar tijd welkom geheten op een van de schepen van OM. Voor zowel de bemanning als de betreffende bezoeker was het een bijzondere gebeurtenis.

Haitham Al-Riziqi bezocht met zijn gezin nietsvermoedend het zendingsschip Logos Hope, op dat moment gelegen in Muscat, Oman. Hij was aangenaam verrast toen hij door de kapitein, de directeur en enkele bemanningsleden begroet werd en een cadeau in ontvangst mocht nemen. Hij bleek namelijk de 43 miljoenste bezoeker aan boord van een van de OM-schepen te zijn. “Dit was een heel bijzonder bezoek,” aldus Haitham. “Bedankt voor deze speciale dag!” Ook de bemanning en opvarenden zijn dankbaar voor alle bezoekers van de afgelopen jaren en zien uit naar de miljoenen bezoekers die volgen.

De mijlpaal betekent dat het schepenwerk van Operatie Mobilisatie jaarlijks gemiddeld een miljoen bezoekers ontvangt. Het huidige zendingsschip, de Logos Hope, is ’s werelds grootste boekenschip met ieder jaar 400 jongeren als bemanning. Het schip vaart langs alle wereldhavens en verspreidt daar het evangelie door het goede nieuws van Jezus Christus te delen met bezoekers en biedt, in samenwerking met lokale kerken, praktische of geestelijke hulp aan de bevolking.

Douwe Scheepsma
Operatie Mobilisatie
25-11-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies