Zendingsactie Operatie Mobilisatie in Birmingham

Op dit moment zitten verschillende Nederlanders in Birmingham voor de New Year Outreach. Willem Biesheuvel is vanuit OM-Nederland mee en hij schrijft het volgende.

“We hebben een druk programma met veel training en outreach, in de ochtend is het lastig om vroeg op te staan haha maar we genieten verder erg van onze tijd hier. We zijn met een team van 9 Nederlanders dus we zijn goed vertegenwoordigd in de groep van totaal 50 deelnemers uit 16 verschillende landen.

Op zaterdag 28 december hebben we een open air outreach gedaan midden in het centrum van Birmingham (op een na grootste stad van Engeland). We hebben het evangelie uitgedragen doormiddel van dans & worship op straat en we hebben in tweetallen diverse mensen aangesproken op straat.

Jedidja en ik kwamen een zwerver tegen op straat genaamd “Tony” hij vertelde ons dat hij altijd ervaarde dat God voor hem zorgde maar dat het leven op straat soms zwaar was.

Deze ontmoeting raakte ons hart voor de mensen op straat, met een aantal mensen van OM hebben we hem wat geld gegeven en we hebben een zegen over zijn leven gebeden.

Deze week zullen wij samen werken met een “Community Church” die sinds een korte tijd is opgezet door een voorganger die zich bezig houd met “church planting,” het is erg leuk om zijn visie voor de kerk te horen.

Aanstaande zondag gaan we in deze “Community Church” een kerkdienst verzorgen, de voorganger heeft ons de ruimte gegeven om de gehele dienst te verzorgen. We zouden het mooi vinden als u mee wil bidden voor deze dienst op zondag 5 januari.

Operatie Mobilisatie
02-01-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies