Dineren op de Wittenberg

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari organiseert Bijbelschool de Wittenberg een uitgebreid vier-gangen diner in hun sfeervolle gebouw aan de Krakelingweg 10. De catering wordt verzorgd door de studenten en de medewerkers van de Bijbelschool en alle ingrediënten voor de maaltijd worden zoveel mogelijk kosteloos geworven.

De opbrengst is bestemd voor het onderwijs op de Wittenberg, waar jonge christenen Bijbelse verdieping, persoonlijke vorming en missionaire toerusting krijgen. Het maaltijdtarief is € 29,50 p.p. (incl. drankjes).

Opgeven kan via (030) 692 41 66 of via de website dewittenberg.nl/diner. Het diner begint op beide dagen om 18.30uur, de inloop is vanaf 18.00uur.

De Wittenberg is een Bijbelschool. Tijdens een jaar Wittenberg staan Bijbelse verdieping, missionaire toerusting en persoonlijke vorming centraal. Onze studenten wonen tijdens hun studie in de gezellige leefgemeenschap van de Bijbelschool. Jaarlijks kiezen jongeren voor een jaar leren en leven op de Wittenberg. Ruim 1.500 jongeren hebben de Wittenberg gevolgd. Velen van hen zijn nog altijd actief in hun kerkelijke gemeente of bij een christelijke organisatie in binnen- en/of buitenland.

De Wittenberg ontvangt geen overheidssubsidies. Dit betekent dat de hele school; het onderwijs, het personeel, het gebouw en de leefgemeenschap afhankelijk is van de giften van stichtingen, particulieren, christelijke ondernemers en kerken. Via de schoolgelden van de studenten ontvangen we 1/3 van de benodigde inkomsten. 1/3 van de benodigde inkomsten komt binnen via de huurgelden. De overige 1/3 moet binnenkomen via giften. Jaarlijks gaat dit om een bedrag van € 250.000,-

Gerrina van Egdom
De Wittenberg
10-01-2014
Onderwijs
https://www.dewittenberg.nl/diner

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies