Mannenconferentie Leger des Heils

De mannenconferentie van het Leger des Heils is bestemd voor mannen in de leeftijd vanaf 18 jaar die in hun geloof willen groeien door samen na te denken en te praten over wat dat betekent voor henzelf en de mensen in hun omgeving in het dagelijkse leven.

Burgemeester Jos Wienen (Katwijk), dominee in ruste en voorvechter voor de eenheid van de kerken in Nederland Gerrit de Fijter, programmamaker en auteur Leo Fijen en ex-Nederlands kampioen triatlon Bert Flier. Dat zijn de sprekers tijdens de mannenconferentie ‘Samen’.

Alle vier hebben ze iets met het thema ‘Samen’. Ieder vanuit zijn eigen kennis en werkveld. Ieder afzonderlijk leidt het thema op zijn eigen manier in en gaat ’s middags, tijdens de diverse workshops, in gesprek met de deelnemers rondom het thema. Zo ontstaat een wisselwerking tussen sprekers en deelnemers, en tussen deelnemers onderling.

Om deel te nemen aan de mannenconferentie ‘Samen’ hoef je geen lid te zijn van het kerkgenootschap Leger des Heils of te werken bij het Leger des Heils. De toegang is bovendien gratis.

Aanmelden kan via: oke@legerdesheils.nl. Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer.

Zaterdag 1 februari 2014

50|50 Hotel en congrescentrum Belmont

Goorsteeg 66, Ede (Gld)

Tijd 9.30 uur – 16.30 uur

Leger des Heils
© Henk-Jan Oudenampsen
10-01-2014
Kerk
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies