Pre-marriageprogramma voor Bijna-getrouwden

Voor mensen die serieus met elkaar verder willen, houdt Family Ministry, een tak van Jeugd met een Opdracht, van 7 tot en met 9 maart het nieuwe huwelijksvoorbereidingsweekend ‘Yes I do’. Het huwelijk heeft een geweldig potentieel, maar een goede huwelijksrelatie is niet vanzelfsprekend.

Dit weekend is een goede voorbereiding voor wat ná de trouwdag komt. Het weekend wordt gehouden op vakantiepark De Betteld te Zelhem.

Om inzicht te krijgen in het huwelijk houdt Family Ministry het pre-marriageprogramma ‘Yes, I do’. Onderwerpen die aan bod komen zijn Het huwelijk is Gods idee, Verschillen in aanleg en vorming, Het gezin verlaten, Een nieuwe eenheid vormen, Communicatie en Intimiteit en Seksualiteit. Samen met de partner worden verschillende onderwerpen en situaties besproken.

Het weekend wordt geleid door Fedde en Julia Ypma, en zoon en schoondochter Jarich en Kirsten Ypma. Fedde en Julia zijn ruim dertig jaar getrouwd, hebben vier kinderen en werken sinds 2005 bij Family Ministry. Jarich en Kirsten zijn getrouwd in 2009 en geven sinds die tijd leiding aan pre-marriageprogramma’s in de evangelische gemeente De Schuilplaats in Ede.

Opgave voor dit weekend kan via www.betteld.nl. ‘Yes, I do’ is € 119,00 per persoon. Dit is inclusief een slaapplek in een stapelbed in de jeugdherberg, catering en programma.

Erika Haisma
© Henk-Jan Oudenampsen
21-01-2014
Samenleving
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies