ROC Menso Alting Zwolle organiseert Open Huis

ROC Menso Alting biedt kleinschalig, gereformeerd mbo voor christenen. Vandaag en morgen zijn toekomstige studenten welkom op de informatieavond van ROC Menso Alting aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle.

Toekomstige studenten, ouders en andere belangstellenden kunnen op donderdag 23 januari van 16:00-21:00 uur en op vrijdag van 18:00-21:00 uur kennismaken met docenten en huidige studenten en antwoord krijgen op al hun vragen over de mbo-opleidingen van ROC Menso Alting.

Jongeren die graag aan de slag willen in de economische gezondheidszorg of welzijnssector en goed kunnen organiseren, sociaal en zorgzaam zijn, kunnen bij ROC Menso Alting diverse mbo-opleidingen (niveau 2 t/m 4) volgen.

Voor jongeren met een meer ondernemende, commerciële en dienstverlenende instelling zijn er mbo-opleidingen op het gebied van Office & Management (hoofdrichtingen detailhandel en marketing/communicatie) en Handel & Commercie (hoofdrichtingen bedrijfsadministratie en secretarieel).

De meest opleidingen zijn dagopleidingen (BOL), de detailhandel-opleidingen worden ook als BBL aangeboden: hierbij werk je het grootste deel van de week bij een erkend leerbedrijf en ga je beperkt naar school.

Wie naast het bezoeken van het Open Huis ook de sfeer op school wil proeven, kan – onder begeleiding van een student – een lesdag meelopen en het mbo meemaken zoals het echt is. Om mee te lopen kun je mailen naar eendagjembo@mensoalting.net, vermeld ook bij welke opleiding je mee wilt lopen.

ROC Menso Alting in Zwolle is een kleinschalige school voor leerlingen uit een grote regio: van Salland tot aan de kop van Overijssel en de Noordwest-Veluwe. Momenteel heeft Menso Alting ruim 800 studenten.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
23-01-2014
Onderwijs
https://www.rocmensoalting.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies