Unieke mannenconferentie op Schiermonnikoog

Een tweedaagse mannenconferentie op 28 en 29 maart 2014 voor mannen die verdieping willen in hun geloof. Een conferentie met goede sprekers, goede gesprekken, goed eten en goed onderdak, hoog in het Noorden op een eiland, op Schiermonnikoog.

Een bijzondere plek, los van het vasteland, waar je je kunt laten inspireren door de schoonheid van de natuur, de afzondering en de rust van het eiland en de gezellige sfeer. Een plek waar je, door al deze dingen heen, Gods wonderbaarlijke kracht en majesteit mag herkennen, waar je even loskomt van alles wat je bindt en God aan het woord laat.

Want we laten er maar geen misverstand over bestaan, mannen willen altijd meer. Dat geldt trouwens ook voor vrouwen. Het is tegenwoordig een veelgehoorde kreet. Daar is natuurlijk niets mis mee want mannen zijn van nature geneigd om meer te willen hébben, meer te willen dóen en meer te willen zijn.

Welnu, een mannenconferentie biedt ook deze mogelijkheden, maar dan wel op het gebied van het geestelijke leven. Ons geestelijke leven is dagelijks onderhevig aan dezelfde drang om meer te willen hebben, te doen en te zijn.

Het initiatief voor deze conferentie ligt bij twee mannen uit de Christengemeente in Buitenpost, Hedde Bijma en Tabe Oldenhuis, die samen met enkele andere mannen de organisatie hebben uitgewerkt. Een bijzondere klus om tweehonderd mannen onderdak te bieden en ze twee dagen de gelegenheid te geven om hun geloof in Jezus Christus te verdiepen.

Ook voor Schiermonnikoog is het bijzonder. Op het eiland zijn nog niet eerder tweehonderd mannen tegelijk ontvangen. Het belooft een mooi avontuur te worden. Alles zal in de komende maanden verder worden voorbereid, maar het programma is al grotendeels rond. Ook de sprekers die op beide dagen het onderwijs gaan verzorgen, zijn bekend. Henk Binnendijk, evangelist uit Rijnsburg en Gert Hutten, predikant in Arnhem. Zij zullen het thema van de conferentie – Het Licht breekt door! – gaan uitwerken.

Mannen kunnen zich nog altijd opgeven via de website. Het is wel belangrijk om dit snel te doen, want de conferentie is zomaar volgeboekt.

Het is een uniek initiatief en we vertrouwen er dan ook op dat de conferentie voor iedere deelnemer een boeiend en toch ook ontspannen avontuur zal worden. Voor kosten en alle andere info kun je terecht op de de website.

28-01-2014
Kerk
https://mannenconferentienoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies