Evangelische Hogeschool start EH-Traject met 96 studenten

Het EH-Traject 2014 is 28 januari van start is gegaan. De vijf maanden durende opleiding is bedoeld voor jongeren die voortijdig zijn gestopt met hun studie, of die na een periode van reizen of werken behoefte hebben aan bezinning op de toekomst. Net als in 2013 kent de opleiding 96 studenten.

Op donderdag 6 februari vindt de officiële opening van het EH-Traject plaats in kerkelijk centrum De Brug te Amersfoort. De openingstoespraak heeft als titel ‘Ontmoeting’ meegekregen.

“Op de EH zoeken we de werkelijke ontmoeting. In de ontmoeting ervaar je wie je werkelijk bent. Dan neem je kanten van jezelf waar die tot dan toe misschien verborgen waren gebleven, dan komt tot leven wat tot dan toe nog niet aangeboord was. Werkelijke ontmoeting maakt vaak nieuw leven wakker,” aldus Van Dijk.

In het EH-Traject staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting, oriëntatie op cultuur en maatschappij en studiekeuze centraal.

Tijdens het Traject biedt de EH studenten een fundament van waaruit ze zich kunnen richten op hun toekomst in studie, beroep, kerk en maatschappij. De opleiding wordt dit jaar voor de negende keer aangeboden.

Onno Visser
© Henk-Jan Oudenampsen
03-02-2014
Onderwijs
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies