Informatiedag over evangelisatie onder moslims

Dertien christelijke organisaties organiseren op 12 april in Den Haag een dag die christenen uitdaagt en toerust om in Jezus’ naam uit te reiken naar moslims verweg en dichtbij. Een dag waarbij christenen uit de wereld van de islam een belangrijke rol spelen en de deelnemers inspireren en meennemen.

Een dag om concrete ervaringen van anderen te horen en zelf ook ervaringen op te doen. Plaats: Den Haag – Schilderswijk op zaterdag 12 april 2014, 10.30 – 16.00 uur. Met uitdagende toespraken (o.a. Samer Younan), daadwerkelijke outreach en uitwisseling van ervaringen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via: www.lovingandservingmuslims.nl Meer info: info@lovingandservingmuslims.nl

Inmiddels voor de 3e keer organiseren 13 christelijke organisatie deze dag: AWZ/Pioneers, CAMA, EA/EZA, Evangelie & Moslims, Frontiers, Gave, Interserve Nederland, Navigators, OMF, Operatie Mobilisatie, People International, Trans World Radio, WEC.

De meerderheid heeft nog nooit een volgeling van Jezus ontmoet die het evangelie deelde. Zullen zij er ooit één ontmoeten? Van een Javaanse zakenman tot de Marokkaanse moeder drie hoog achter in Amsterdam-West: Wie laat hen kennis maken met Jezus? Deelnemers aan deze dag worden uitgedaagd om daar zelf een antwoord op te geven.

Cees W. Rentier
© Henk-Jan Oudenampsen
14-02-2014
Evangelisatie
https://www.lovingandservingmuslims.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies