Nieuwe websites voor De Hoop ggz in Dordrecht

Op 20 februari zijn de nieuwe sites van De Hoop ggz en Stichting Vrienden van De Hoop de lucht ingegaan. Een belangrijke verandering hierbij is dat de site van De Hoop ggz vooral gericht is op hulpverleners en (potentiële) cliënten. De site van Vrienden zal met name gericht zijn op alle evenementen, activiteiten en sponsoracties die voor de achterban georganiseerd worden.

Een praktisch voorbeeld: informatie over de donateursbijeenkomsten kunt u voortaan vinden op de site van Vrienden en niet langer op de site van De Hoop. Neemt u gerust een kijkje op de sites.

De Hoop is een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen bij volwassenen, jeugdigen en kinderen. Daarnaast biedt De Hoop ouder-/partnerwerk en maatschappelijke opvang.

Stichting Vrienden van De Hoop ondersteunt verschillende hulpverleningsprojecten van De Hoop waarvoor geen of slechts gedeeltelijke overheidssubsidie wordt verkregen. Verder organiseert Vrienden van De Hoop evenementen als de Cycle for Hope, Vrouwen lopen voor vrouwen en de Urban Nature Run.

Erik Stalman
© Henk-Jan Oudenampsen
25-02-2014
Media
https://www.dehoop.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies