Minimagazine Leven.nu brengt goed nieuws met Pasen

Leven.nu is een minimagazine dat met Pasen en Kerst verschijnt. Misschien ontvangt u het binnenkort in uw brievenbus omdat iemand in uw woonplaats het huis-aan-huis verspreidt. Of misschien wilt u het zelf ook verspreiden om het goede nieuws bekend te maken.

Het nieuwe Paasnummer is al ruim een maand verkrijgbaar. Tot uiterlijk vrijdag 21 maart is het minimagazine nog te bestellen. (Na die datum geldt: zolang de voorraad strekt.) U kunt het blad doorbladeren op de site www.leven.nu. Het blad is geschikt om gericht uit te delen in de buurt, bij een evangelisatieactie of na afloop van een dienst of bijeenkomst. De inhoud van het blad is helder: de Heer Jezus Christus is de weg de waarheid en het leven. De makers van het magazine hopen dat veel Nederlanders bereikt zullen worden met deze boodschap.

Veel mensen wensen elkaar een ‘vrolijk Pasen’. Die vrolijkheid zit vaak in versierde eieren, een paashaas, gezellig eten en misschien een dagje uit of een bezoek aan de meubelboulevard.

De betekenis van Pasen, die we in de Bijbel vinden, is niet direct vrolijk te noemen. Want christenen denken er met Pasen aan dat Jezus Christus is gestorven voor ons mensen. Gelukkig is het daar niet bij gebleven: Hij is opgestaan, Hij is weer levend geworden! Waarom moest Hij sterven en weer opstaan uit de dood? Daarover vertellen we in dit blad meer.

Pasen is het belangrijkste moment in de wereldgeschiedenis. Wat er toen gebeurd is, heeft miljoenen mensen veranderd. Neem bijvoorbeeld Jane Lasonder. Ze komt uitgebreid aan het woord in dit nummer, haar leven is radicaal vernieuwd. Of lees de andere artikelen; ze geven uitleg over de betekenis van Pasen voor nu en voor u.

Naast het minimagazine zijn er ook diverse ansichtkaarten, boekenleggers en posters verkrijgbaar speciaal voor Pasen, maar ook met andere thema’s.

Meer informatie is te vinden op de website www.leven.nu

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
11-03-2014
Evangelisatie
https://www.christelijknieuws.nl/webshop-paasproducten

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies