Nieuwe tour van Operatie Mobilisatie met Gerald Troost

Komende tijd gaat zendingsbeweging Operatie Mobilisatie (OM) het land in met een afwisselend en interactief avondprogramma, de Bring it Back-tour! Aankomende zondag gaat de tour van start en Gerald Troost (foto) zal verschillende nummers zingen van zijn nieuwste CD ‘Tussen hemel en aarde’.

Tijdens de Bring it Back-tour wil OM jonge christenen in Nederland aanmoedigen om de Hoop die zij hebben in Jezus Christus uit te delen aan mensen dichtbij of ver weg. Misschien wel aankomende zomer tijdens de zomeracties van OM: Transform.

OM organiseert jaarlijks korte zendingsreizen onder de naam Transform. Transform is een week training en toerusting in Rome en daarna twee weken er op uit naar een land en soort reis naar keuze. Dit kan heel uiteenlopend zijn, maar altijd met een internationaal team en in een land rond het Middellandse Zee-gebied. Het gebied waar het evangelie ooit zo duidelijk aanwezig was maar waar het vandaag de dag nog maar zo weinig klinkt. Bring it Back! Jij kunt daar verandering in brengen!

Tijdens het tourprogramma zal zanger Gerald Troost verschillende nummers zingen van onder andere zijn nieuwste CD ‘Tussen hemel en aarde’. Ook zal aanbiddingsleider Wouter Klop met een band de lofprijzing en aanbidding leiden. Daarnaast zijn er aangrijpende levensverhalen te horen. Wat kunnen wij als christenen betekenen voor deze mensen? Wat is jouw rol daarin? Verschillende jonge christenen zullen hun getuigenis delen over hoe zij, hele gewone mensen, hebben ervaren dat God juist hen wilde gebruiken op verschillende manieren.

Tijdens het programma kun je ervaren dat jij een verschil kunt maken in mensenlevens. Ontmoet andere culturen en bid mee voor de nood in de wereld.

16 maart: Giessenburg 18:30, Peursemseweg 15 (Gereformeerde kerk)

4 april: Capelle a/d IJssel, 20:00, Zevensprong 4 (Ontmoetingskerk)

21 april: Ten Boer, 14:30, locatie volgt

18 mei: Uithuizermeeden, 19:30, Oudedijksterweg 21 (Het Anker)

© Henk-Jan Oudenampsen
13-03-2014
Muziek
https://www.operatiemobilisatie.nl/bringitback

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies