Kees Kraayenoord presenteert nieuw Nederlandstalig materiaal

Op 24 maart verschijnt Kees Kraayenoords nieuwe album ‘Uw Liefde Tegemoet’. De cd, een geheel Nederlandse vertaling van ‘Running Into Love’ is tegelijkertijd het startsein voor een aantal drukke weken, waarin de muziek op verschillende manieren gepresenteerd wordt.

‘Uw Liefde Tegemoet’ werd gemaakt op nota bene het verzoek van Kees’ platenlabel Integrity Music. Zij wilden kerken op lokaal niveau steunen en bouwen door middel van muziek. Dat hield in dat de drempels, dus ook de taalbarriere, zo laag mogelijk moest zijn. “Al deze liederen zijn geschreven voor aanbiddingsdiensten, voor (kerkelijke) samenzang” vertelt Kees. “De Engelse taal kan dan voor sommige Nederlandse kerken en aanbiddingsleiders een barrière zijn. Het idee dat sommige van deze liederen nu hun weg kunnen vinden naar een zondagmorgendienst of bijbelstudiegroep maakt me erg enthousiast.”

Tijdens de komende Nederland Zingt dag, op 5 april in de jaarbeurs in Utrecht, werkt Kees Kraayenoord mee aan de invulling van de samenzang en is het album beschikbaar. Naast de presentatie daar is in samenwerking met de publisher van Integrity Music in Nederland gewerkt aan de bladmuziek van het album. Via het platform Zing Een Nieuw Lied (www.zingeennieuwlied.nl) zal alle bladmuziek van ‘Uw Liefde Tegemoet’ gratis beschikbaar komen. Platenmaatschappij Ecovata verzorgt in Nederland de distributie van de cd.

De komende periode werkt Kees op verschillende manieren aan de verspreiding en bekendmaking van het nieuwe Nederlandstalige materiaal. Ondertussen is hij ook actief als medewerker, aanbiddingsleider en spreker in de Mozaiek0318 gemeente in Veenendaal.

Leon van Steensel voor christelijknieuws.nl
Kees Kraayenoord
22-03-2014
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies