Hugo Van Leemputten: mijn ziekte werd een ontdekkingsreis

Bij uitgever Gideon verscheen onlangs een bijzonder boek met daarin het verhaal van Hugo Van Leemputten. Hugo is 27 jaar oud als hij van de dokters te horen krijgt dat hij een zeer agressieve, ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Hij is dan een paar jaar getrouwd en nog geen jaar vader van zoon Sam.

De dokters vertellen Hugo en Inger dat zij zich moeten voorbereiden op zijn overlijden. ‘Ik heb toch nog wel zes maanden?’ vraagt hij de behandelend geneesheer. ‘Dat kan ik u niet beloven.’ ‘Ik heb toch nog wel twee maanden?’ De dokter zwijgt.

Nu, ruim 25 jaar later, is Hugo kerngezond. God heeft hem volledig genezen. Zijn ziekte werd een ontdekkingsreis. Onderweg leerde hij het Vaderhart van God kennen, ontdekte hij welke beloften er in het Woord van God staan over genezing en ging hij beter begrijpen wat Jezus Christus voor ons heeft gedaan. Dit boek is een verslag van die reis.

Maar dit boek is meer dan het opmerkelijke getuigenis van Hugo Van Leemputten alleen. Jezus zegt in Johannes 10: ‘Ik ben gekomen opdat zij leven hebben en overvloed.’ Het is het grote verlangen van Hugo en zijn vrouw dat gezonde én zieke mensen thuiskomen in Gods Vaderliefde.

Gehard Rijksen, directeur uitgeverij Gideon: ‘Mijn vrouw en ik hebben het manuscript van Hugo en Inger gelezen en herlezen. Onze conclusie is simpel: we willen dit prachtige getuigenis heel graag als Gideonboek uitgeven. Het is prachtig en krachtig, zo heb ik ervaren. Sinds ik het gelezen heb, ervaar ik in mijn binnenste een diepe vrede als het gaat over het vertrouwen in Goddelijke genezing en Gods verlangen voor onze gezondheid. We hebben veel wonderen van God ervaren in ons gezin, genezingswonderen. Maar de rust en vrede die het lezen van dit manuscript mij bracht, vond en vind ik heel bijzonder.’

Het boek van Hugo Van Leemputten telt 200 pagina’s en kost € 14,95. Verkrijgbaar in de boekhandel en via onderstaande link.

Gideonboeken
27-03-2014
Media
https://www.gideonboeken.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies