Hanneke van Dam: Buitengewoon avontuur voor gewone mensen

Hanneke van Dam: ‘Wat wilt U zeggen, Heer? Als U een bepaalde plek voor mij hebt, brengt U deze dan alstublieft in mijn gedachten?’ Nauwelijks was ze uitgesproken of één woord drong zich in lichtende hoofdletters aan haar op: ‘MONGOLIE’

In haar gedachten hoorde Hanneke van Dam God zeggen dat ze naar Mongolië moest. Het werd het begin van het verhaal dat beschreven staat in haar eerste boek ‘Alles opgeven en rijk worden’. God sprak, Hanneke gehoorzaamde en God is blijven spreken.

Hoe spreekt God? Maar moet je een bijzondere roeping hebben om zijn stem te kunnen horen? Moet je bij wijze van spreken profeet, priester of apostel zijn, of spreekt God ook tot heel gewone mensen? Jezus zei: ‘Mijn schapen kennen mijn stem en volgen Mij.’

Er is momenteel veel aandacht voor het leren luisteren naar Gods stem. Gods stem horen is een unieke combinatie van ervaringen van de auteur, bijbelse onderbouwing en praktische toepassing. Je leert je hart en je gehoor afstemmen op de stem van de Schepper van hemel en aarde. En je leert hoe je een levensstijl kunt ontwikkelen waarin intimiteit met God een belangrijke plaats heeft.

Gods stem horen – Buitengewoon avontuur voor gewone mensen is verkrijgbaar in de boekhandel en via www.gideonboeken.nl. 144 pag., €13,50.

schermafdruk YouTube
27-03-2014
Media
https://www.gideonboeken.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies