Koninklijke bustour Youth for Christ langs LifeSpots

Op 30 april rijdt een grote Amerikaanse schoolbus langs verschillende LifeSpots. Youth for Christ bezoekt drie inspirerende vrijwilligersinitiatieven voor jongeren in de buurt. De inspiratietrip is bedoeld voor mensen die iets willen doen voor jongeren in hun omgeving en daar meer over willen leren. De bus gaat langs bestaande LifeSpots in Lelystad, Dronten en Zwolle.

De vrijwilligers in deze steden vertellen over hun drijfveren en laten zien hoe ze daar in de praktijk mee aan de slag gaan. In Lelystad krijgen de deelnemers aan de inspiratietrip een heerlijke maaltijd, verzorgd door jongeren uit de omgeving. Daarnaast is de lancering van de inspiratiecatalogus, vol verhalen van pioniers en hun LifeSpot.

De bus vertrekt om 15:30 vanuit Utrecht en is rond 22:00 weer terug. Deelname aan de inspiratietrip is gratis en er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Opgeven is mogelijk door een mail te sturen naar lifespots@yfc.nl of te bellen naar 0343-515 744.

Een LifeSpot is een lokaal initiatief voor jongeren, gestart door vrijwilligers die vanuit Gods liefde jongeren willen helpen groeien. Youth for Christ biedt deze LifeSpots ondersteuning door ze te coachen, te trainen en onderling te verbinden.

Laura Hofenk
Youth For Christ
09-04-2014
Jongeren
https://www.yfc.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies