Dagprogramma Festival316 Ureterp bekend

Voor de 2e keer is er op Festival316 een compleet dagprogramma voor het hele gezin: van sportieve uitdagingen, gezellige workshop tot relaxt genieten van muziek en hopelijk de zon. Daarnaast wordt op de pre-party, 2 mei, het 316Magazine gelanceerd.

Organisator Haise Veen vertelt: “Wanneer je het festivalterrein in gedachten oploopt, is het al duidelijk dat er voor iedereen wat wils is. Als eerste de grote Oerrocktent natuurlijk waar dit jaar het vrouwenprogramma is.” De vrouwen gaan van creatieve en enthousiaste workshops genieten met het thema ‘Loslaten en Dromen’. De mannen krijgen een uitdagend programma met humor voor de kiezen. Het thema bij de Keep in Touchzone – tieners only – is ‘Echt’ en bij de kinderen gaat het over ‘Je bent super zoals je bent’. Op de website www.festival316.nl wordt er steeds meer gepubliceerd over het programma.


Behalve de programma’s per doelgroep zijn er tussen de bedrijven door tal van leuke activiteiten en optredens. De Hammervilleboys treden in de pauzes op en ook de opkomende Friese band In Christ Alone maakt zijn opwachting. Verschillende organisaties zoals Youth for Christ, Jop en het Evangelisch Werkverband bieden workshops en activiteiten aan.


Voor elke bezoeker ligt er een 316Magazine klaar. Dit jaar staat het tijdschrift helemaal in het teken van ‘Feest’. Haise Veen: “Wij geloven dat er niets boven een feestje gaat dat je samen kunt vieren. Hand in hand met christenen in allerlei soorten en maten en uit allerlei kerken. Hoe sterk is het wanneer wij in het noorden een geluid kunnen maken dat we met elkaar kunnen vieren hoe groot God is. Daar heb ik fantastisch veel zin in.”

Haise Veen

11-04-2014
Muziek
https://www.festival316.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies